Verslag

Yonex Belgian Junior Master Circuit Brons Lokeren2017-09-09

Afgelopen zaterdag vond het jeugdtornooi van Lokeren plaats. Met 8 spelers was IZBA weer goed vertegenwoordigd!

Kobe Debleeckere, Aaron Bostoen en Zhao Delarue traden aan in de reeks U11. Zowel Aaron, Kobe als Zhao wisten een enkel westrijd te winnen in hun poule en ook in het dubbelspel.

Fien Bogaert, Lola Vandecandelaere, Ine Vandorpe en Lander Van Coillie traden aan in de reeks U13.  Fien speelde twee pittige wedstrijden, maar een overwinning zat er nog niet in. Ook het dubbelspel met Lola ging verloren.

Ine wist een wedstrijd in het enkelspel te winnen, maar kon na verlies in de tweede westrijd niet doorstoten naar de volgende ronde. Het dubbelspel maakte echter veel goed voor Ine. Ze behaalde samen met haar dubbelpartner Pauline-Charlotte Ruysinck de finale en wist die zowaar te winnen!!

Ook Lola en Lander lieten van zich horen in het enkelspel.

Zowel Lander als Lola wisten hun poule op vrij overtuigende manier te winnen. Lander stuntte in de volgende ronde door in 3 sets te winnen van het 4e reekshoofd!! In de kwart finale moest hij opnieuw na een knappe 3-setter de duimen leggen een sterkere Franse tegenstander. Ook in het dubbelspel behaalde Lander samen met Lande Nemeth de kwartfinale!!

Lola schopte het in het enkelspel tot in de finale van het tornooi!! In de kwart en halve finale moesten respectievelijk Talia Bonano en Kira Destoop voor de bijl! Enkel taaie Nederlandse tante Meerte Loos kon Lola afstoppen. Opnieuw een knap tornooi van Lola!

Margaux Desender tenslotte trad aan in de reeks U15. In het enkel wist Margaux 1 partij op overtuigende wijze te winnen. Haar tweede opponente Femke Broeckx was dan weer te sterkt. Margaux ging strijdend ten onder. In het dubbelspel samen met Auke Degezelle was een Frans duo te sterk.

Dikke proficiat aan alle spelers met deze mooie prestaties!!

Terug