IZBA Nieuws

Yonex Belgian Junior Master Brons te Lokeren op 11 september 202117-09-2021

IZBAnam met 6 jeugdspelers deel aan het internationaal (Belgen, Fransen, Nederlanders en een Luxemburgse afgevaardiging) tornooi te Lokeren.

  • Floris Lannoo(U11) kon in zijn poule 1 van de 2 enkelspelen winnend afsluiten. In dubbel haalde hij onverwacht de finale en de 2e plaats.
  • Sybren Tack(U13) won knap alle 3 zijn wedstrijden in zijn poule. In de halve finale was een Nederlandse speler iets te sterk. Meteen tegen de latere winnaars in het dubbel was het meteen ook einde verhaal.
  • Pepijn Lannoo(U13) had sterke tegenstanders in zijn poule. Hij streed moedig maar kon zijn 2 wedstrijden niet winnen. In het dubbel kon hij met zijn Brugse partner geen vuist maken.
  • Sari Devos(U13) sloot de 1e ronde in het dubbel winnend af. In de kwartfinale werd het nog even spannend tegen de latere finalisten maar ondanks een goede wedstrijd niet gewonnen. In het enkelspel won Sari 2x nipt, zelfs tegen het 2e reekshoofd, en zo de poule. In de kwartfinale was de tegenstander te sterk.
  • Sophie Delarue(U13) begon ook goed in het dubbel en won de 1e ronde. Helaas kwam ze in de kwartfinale meteen tegen de veel te sterke latere winnaars. Bij het enkelspel had Sophie niet veel geluk: de ene was een reus van een speelster en de andere was de latere winnaar. Ondanks goed spel kon Sophie niet winnen.
  • Aaron Bostoen(U15) bood in zijn 1e enkelpartij flink wat weerwerk. Nipt verlies na een spannende partij. Zijn 2e wedstrijd was tegen een klasbak … en dan weet je het wel.

<< Terug naar overzicht