IZBA Nieuws

IZBA badmintoninstuif op zaterdag 14 september25-08-2019

Izegem – Op 14 september organiseert de Izegemse badmintonclub, IZBA, haar jaarlijkse badmintoninstuif. De instuif gaat door in ’t SoK in Kachtem van 9 uur tot 11 uur ’s morgens. IZBA is één van de grootste badmintonclubs in West-Vlaanderen met gediplomeerde trainers.

“Onze jeugdwerking organiseert op zaterdag 14 september in ’t SOK de jaarlijkse badmintoninstuif”, opent jeugdcoördinator Bart Bogaert (41). “We willen kinderen tussen 5 en 12 jaar op een prettige en speelse manier laten proeven van onze fantastische sport.”

“De kids doorlopen van 9u tot 11u in kleine groepen een 7-tal spelstanden waarin de voornaamste basisvaardigheden van het badminton aan bod komen. Ze worden dan ook al om 9u verwacht. Op het einde van de instuif krijgt iedereen een glimmend diploma. Deelnemen kost je niets en wij zorgen bovendien voor al het nodige spelmateriaal.”

“Mis deze unieke kans dus niet om onze megacoole sport te ontdekken. Inschrijven dient vooraf te gebeuren bij mij: bogaert.bart@gmail.com. Kan je er zaterdag toch niet bij zijn, dan kan je op woensdagnamiddag tussen 13u30 en 16u30 of zaterdagvoormiddag tussen 9u en 12u nog altijd langskomen om in te stappen of om de sport te leren kennen.”

<< Terug naar overzicht