IZBA Nieuws

Internationaal Sigma Coatings tornooi30-04-2016

Op 23 en 24 april ging voor de 3de keer op rij ons eigen Internationaal Sigma Coatingstornooi door in Sporthal de Krekel. Met opnieuw een verbetering van maar liefst een 40-tal spelers wisten we vooraf al dat het een goeie editie ging zijn. Met dank aan een goeie organisatie vooraf en enthousiaste medewerkers tijdens het tornooi werd dit dan ook nog eens bevestigd. Spelers van West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen of zelfs van andere uithoeken in Belgie gaven samen met een delegatie uit Engeland het beste van zichzelf over de 2 dagen.

Op zaterdag werden de voorrondes in het enkelspel afgewerkt gevolgd door het dubbelspel. Alles verliep zeer vlot en alle wedstrijden konden dan ook mooi op schema gestart worden, Om 19h konden we de laatste match zelfs al afroepen, De zondag werd er opnieuw gestart met enkelspel, deze keer de halve finales en finales. Eenmaal deze gespeeld waren gingen we van start met de laatste discipline nl. het gemengd dubbel. Mits een kleine vertraging van een kwartiertje verliep ook deze keer alles zeer vlot. Rond 16h30 werd dan ook de laatste match van het tornooi afgeropen.

Ook dit jaar was er niet alleen plaats voor het sportieve maar kon er ook heel wat lekkers geproefd worden. Op zaterdag konden de aanwezige spelers en supporters genieten van een heerlijk stukje taart die met veel liefde gebakken werd door enkele van onze IZBA-leden. Op zondag werd dan weer een kleine cafetaria ingericht in de pingpongzaal waar iedereen kon genieten van een drankje en een hapje met onder andere Croque monsieurs, hotdogs en chips.

Izba was natuurlijk op eigen tornooi sterk vertegenwoordigd en dat resulteerde in enkele mooie prestaties. We sommen ze even op.

Winnaars:

-Kristof Samoy HED

-Lisa Lombaert DDD

-Francis Debruyne en Sharon Vandamme GDD

 

Finalisten:

-Brent Ryckebusch HEB2

-Sharon Vandamme en Lies Vervaet DDD

-Lisa Lombaert DED

 

Halve Finalisten of 3e Plaatsen:

-Maxime Bosman en Michiel Normon HDB1

-Elien Debeuckelaere DDB1

-Koen Corteville en Cindy Verhaeghe GDB1

-Warre Houthoofd HEB2

-Jurgen Lefere en Korneel Vandromme HDC1

-Siem Wydaeghe HDC1

-Joachim Bonte en Kristof Samoy HDC2

<< Terug naar overzicht